Over Simon Claeys

Alle mogelijke omgevingswerken

Omgevingswerken zijn dé specialiteit van Claeys Simon. Zowel voor tuinaanleg als – onderhoud kunt u op ons rekenen, net als voor rioleringswerken, afbraakwerken en verhardingswerken.
In de wintermaanden kunt u bovendien een beroep doen op onze strooidiensten.
Als bedrijf bestaan wij sinds 2007, maar in 2017 namen wij een bedrijf met 30 jaar dienst over – extra expertise voor de klant inzake aanleg en herstel van verhardingen!

Visie en werkwijze

U wilt uiteraard maximaal genieten van uw tuin. Daarom moet die uniek zijn én passen bij de architectuur en omgeving van uw woning. Bovendien wilt u een gevoel van vrijheid en openheid ervaren, in combinatie met de garantie op privacy. Het is onze taak te spelen met al die interacties. Daarom proberen we u bij tuinwerken zoveel mogelijk te betrekken en starten wij elk ontwerp voor tuinwerken met een bezoek ter plaatse. Want goede afspraken – over wensen, interesses en budget – maken goede vrienden. Zo komen we tot een passend en betaalbaar concept dat woning en omgeving een echte meerwaarde geeft.

Dredging & diving

Naast tuinaanleg en -onderhoud, rioleringswerken, afbraakwerken en verhardingswerken hebben wij via ons dochterbedrijf SC Dredging & diving nog een bijzondere dienst. Zoekt u iemand om oevers van grachten, waterpartijen, waterlopen op te kuisen? Een steiger of aanlegplaats voor boten aan te leggen? Grachten, waterpartijen of waterlopen te baggeren? Oeverbeschoeiing in hardhout, beton, kleimatten … te zetten? Waterpartijen en blusvijvers met natuurlijke uitstraling aan te leggen? Voor alle kleine en grote waterbouwwerken kunt u ons inschakelen. Ook voor duikwerkzaamheden in zwembaden, waterpartijen en waterlopen.

Aarzel niet ons te contacteren bij vragen of om een vrijblijvende offerte te ontvangen

Contact